Ansigtet bag
ansigterne

Velkommen til. Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden.

Min nysgerrighed og trang til at skabe udspringer i sindets kraft. I tankernes kraft. Gennem mine streger udforsker jeg mit eget sind og den verden jeg lever i. Jeg tror på, at alt består af energi og vibrationer. I min verden bestemmer vi selv gennem tankernes kraft, om energien skal være let & elegant eller tung og besværlig. 

Jeg har brugt mange år af mit liv i en verden, hvor alt handler om regler og kontrol. Jeg har en uddannelse indenfor markedsføring og idræt, og har de sidste par år arbejdet som marketing manager. En verden der fik skabt et behov hos mig for at føle mig fri gennem kunsten.

En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror. Min frihed betyder alt for mig, og er grundstenen der trækker mine linjer på papiret og i livet.

Jeg forfulgte stemmen der sagde, at der må være mere i livet end det du har nu. 

Der må være en højere mening. For som jeg sad der, med hovedet begravet i computeren, kunne jeg ikke få livet til at give mening. Der var noget i mig, som ikke var i balance og det kunne jeg tydeligt mærke. 

Jeg kunne mærke en uro, som blev ved med at prikke til mig. En uro som fortalte mig, at det kun er mig selv der har ansvaret for det her. Følg din indre stemme. Følg din intuition. Følg det, der føles rigtigt. 

Jeg er et menneske der føler alt omkring mig meget let og hurtigt. Jeg fornemmer lynhurtigt en stemning eller et udtryk hos et andet menneske. Jeg fornemmer let energien i et menneske og i mine omgivelser, og ikke mindst også i mig selv. Det skaber et behov i mig for at fortælle en historie. Både i ord som i skabelse. Jeg skaber fordi min sjæl har noget på hjerte.

Når jeg kigger på mine streger ser jeg forskellige sider af min egen personlighed. Jeg spejler mig selv i mine ansigter. 

Ofte ser jeg sider, jeg ikke anede eksisterede. Det er en form for rejse. Jeg er åben for at se og forstå. Jeg er åben for forandring. Jeg er åben for udvikling. Jeg er åben for at give.

De er en form for spejl i nuet. Hvad ser du? Hvilken personlighed ser du? Hvilken stemning ser du? Husk nuet. Vær tilstede. Vær nærværende. 

Jeg skaber mine værker ved at være tilstede i nuet og ved at slippe alt der fylder i mit sind. Jeg skaber bedst, når jeg ikke har en bestemt agenda for værket. Jeg skaber bedst, når jeg giver slip på hvor jeg tror værket skal ende, og bare lader nuet styre min hånd. Jeg skaber bedst, når jeg slipper kontrollen og bare lader stregen føre sig selv. 

Det handler om at vise en følelse gennem en specifik teknik. Det ser nemt ud, men det er i virkeligheden noget af en udfordring, at få enkeltheden og elegancen frem i noget så komplekst som mennesket. 

Tak fordi du læste med.

Farverigt & stilfuldt

Træd ind i en verden af levende farver og sofistikeret stil. Mine penselstrøg væver farver sammen i en dans af harmoni og kontrast. Hvert lærred er en fortælling, hvor farvernes sprog taler til sjælen og vækker følelser til live.

Like what you see?

Kunst kan give mere end blot at være noget flot at kigge på. Det kan bringe dig glæde, varme og kærlighed og skabe en helt personlig stemning. Find et værk som passer til dit hjem og din personlige stemning.

Ansigtet bag ansigterne

Velkommen til. Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden.

Min nysgerrighed og trang til at skabe udspringer i sindets kraft. I tankernes kraft. Gennem mine streger udforsker jeg mit eget sind og den verden jeg lever i. Jeg tror på, at alt består af energi og vibrationer. I min verden bestemmer vi selv gennem tankernes kraft, om energien skal være let & elegant eller tung og besværlig.

Jeg har brugt mange år af mit liv i en verden, hvor alt handler om regler og kontrol. Jeg har en uddannelse indenfor markedsføring og idræt, og har de sidste par år arbejdet som marketing manager. En verden der fik skabt et behov hos mig for at føle mig fri gennem kunsten.

En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror. Min frihed betyder alt for mig, og er grundstenen der trækker mine linjer på papiret og i livet.

Jeg forfulgte stemmen der sagde, at der må være mere i livet end det du har nu.

Der må være en højere mening. For som jeg sad der, med hovedet begravet i computeren, kunne jeg ikke få livet til at give mening. Der var noget i mig, som ikke var i balance og det kunne jeg tydeligt mærke.

Jeg kunne mærke en uro, som blev ved med at prikke til mig. En uro som fortalte mig, at det kun er mig selv der har ansvaret for det her. Følg din indre stemme. Følg din intuition. Følg det, der føles rigtigt.

Jeg er et menneske der føler alt omkring mig meget let og hurtigt. Jeg fornemmer lynhurtigt en stemning eller et udtryk hos et andet menneske. Jeg fornemmer let energien i et menneske og i mine omgivelser, og ikke mindst også i mig selv. Det skaber et behov i mig for at fortælle en historie. Både i ord som i skabelse. Jeg skaber fordi min sjæl har noget på hjerte.

Når jeg kigger på mine streger ser jeg forskellige sider af min egen personlighed. Jeg spejler mig selv i mine ansigter.

Ofte ser jeg sider jeg ikke anede eksisterede. Det er en form for rejse. Jeg er åben for at se og forstå. Jeg er åben for forandring. Jeg er åben for udvikling. Jeg er åben for at give.

De er en form for spejl i nuet. Hvad ser du? Hvilken personlighed ser du? Hvilken stemning ser du? Husk nuet. Vær tilstede. Vær nærværende.

Jeg skaber mine værker ved at være tilstede i nuet og ved at slippe alt der fylder i mit sind. Jeg skaber bedst, når jeg ikke har en bestemt agenda for værket. Jeg skaber bedst, når jeg giver slip på hvor jeg tror værket skal ende, og bare lader nuet styre min hånd. Jeg skaber bedst, når jeg slipper kontrollen og bare lader stregen føre sig selv.

Det handler om at vise en følelse gennem en specifik teknik. Det ser nemt ud, men det er i virkeligheden noget af en udfordring, at få enkeltheden og elegancen frem i noget så komplekst som mennesket. 

Tak fordi du læste med.

Farverigt & stilfuldt

Træd ind i en verden af levende farver og sofistikeret stil. Mine penselstrøg væver farver sammen i en dans af harmoni og kontrast. Hvert lærred er en fortælling, hvor farvernes sprog taler til sjælen og vækker følelser til live.

Like what you see?

Kunst kan give mere end blot at være noget flot at kigge på. Det kan bringe dig glæde, varme og kærlighed og skabe en helt personlig stemning. Find et værk som passer til dit hjem og din personlige stemning.

Indkøbskurv
Scroll to Top