Ansigtet bag
ansigterne

Velkommen til. Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden. Igennem kunsten har jeg lært, at finde min frihed. En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror.

Det hele startede med en nedtur. En nedtur over livet og uvisheden om, ikke at vide hvad meningen er med lige præcis livet på jorden. Hvorfor er jeg sat på denne jord? Hvad er det meningen jeg skal bidrage med? 

Jeg vidste, at det kun var mig selv der kunne få mig op, videre og væk fra tristhed og uvidenhed. Væk fra det sted hvor livet gør ondt. 

Jeg kiggede ind i mit sind og fandt troen, selvtilliden & selvværet. Jeg lærte at sunde forandringer starter indefra og ud. Forandringer starter, for mig, med et fokus på tanker og følelser & ved at få vished og klarhed om hvor rejsen skal gå hen. 

Personlig udvikling er derfor også noget af det vigtigste for mig. Stilstand er demotiverende og kedeligt. Jeg brænder for udvikling af mig selv og min omverden.

At bidrage positivt til verden og det samfund jeg lever i. At dele ud af min lærdom & give indsigt i hvad sindets kraft kan gøre og have af betydning. En lærdom jeg selv har været igennem.

En lærdom, som har lært mig, at leve livet i stedet for at vente hele ugen på at det bliver fredag. Vente hele året på at det bliver sommer. Vente hele livet på lykken. Stop med at vente, og start med at leve livet. Gør du det, bliver livet til en leg. En leg efter dine præmisser og med dig som kaptajn.

I min verden er der intet der er svært. Så snart man siger svært, kommer der en tung og uoverskuelig energi hen over problemstillingen, som er helt unødvendig. Der findes en løsning på alt.

Jeg har lært, at man selv bestemmer om vejen skal være tung og besværlig eller om man vælger vejen fyldt med muligheder, åbenhed og lærdom. For mig findes der kun udfordringer, men dem er der alle en løsning på. 

Jeg tegner ofte med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker og følelser der strømmer igennem mig, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. 

Jeg elsker enkeltheden ved stregtegninger. Og jeg kan særligt godt lide, at man starter uden at vide hvor værket vil ende. Det handler om at vise en følelse gennem en specifik teknik. Det ser nemt ud, men det er i virkeligheden noget af en udfordring, at få enkeltheden frem i noget så komplekst som mennesket. 

Tak fordi du læste med.

Enkelt & stilfuldt

Minimalisme med maksimal effekt – skønheden i stregtegninger med deres enkelthed og knivskarpe tydelighed. De skildrer stemninger og humører, og giver indtryk med kun et enkelt strøg. “Less is more” er somme tider det smukkeste.

Kunstplakat, enkelt, gul, rød

Like what you see?

Kunst kan give mere end blot at være noget flot at kigge på. Det kan bringe dig glæde, varme og kærlighed og skabe en helt personlig stemning. Find et værk som passer til dit hjem og din personlige stemning.

Ansigtet bag ansigterne

Velkommen til. Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden.
Igennem kunsten har jeg lært, at finde min frihed. En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror.

Det hele startede med en nedtur. En nedtur over livet og uvisheden om, ikke at vide hvad meningen er med lige præcis livet på jorden. Hvorfor er jeg sat på denne jord? Hvad er det meningen jeg skal bidrage med?

Jeg vidste, at det kun var mig selv der kunne få mig op, videre og væk fra tristhed og uvidenhed. Væk fra det sted hvor livet gør ondt.

Jeg kiggede ind i mit sind og fandt troen, selvtilliden & selvværet. Jeg lærte at sunde forandringer starter indefra og ud. Forandringer starter, for mig, med et fokus på tanker og følelser & ved at få vished og klarhed om hvor rejsen skal gå hen.

Personlig udvikling er derfor også noget af det vigtigste for mig. Stilstand er demotiverende og kedeligt. Jeg brænder for udvikling af mig selv og min omverden.

At bidrage positivt til verden og det samfund jeg lever i. At dele ud af min lærdom & give indsigt i hvad sindets kraft kan gøre og have af betydning. En lærdom jeg selv har været igennem.

En lærdom, som har lært mig, at leve livet i stedet for at vente hele ugen på at det bliver fredag. Vente hele året på at det bliver sommer. Vente hele livet på lykken. Stop med at vente, og start med at leve livet. Gør du det, bliver livet til en leg. En leg efter dine præmisser og med dig som kaptajn.

I min verden er der intet der er svært. Så snart man siger svært, kommer der en tung og uoverskuelig energi hen over problemstillingen, som er helt unødvendig. Der findes en løsning på alt.

Jeg har lært, at man selv bestemmer om vejen skal være tung og besværlig eller om man vælger vejen fyldt med muligheder, åbenhed og lærdom. For mig findes der kun udfordringer, men dem er der alle en løsning på.

Jeg tegner ofte med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker og følelser der strømmer igennem mig, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. 

Jeg elsker enkeltheden ved stregtegninger. Og jeg kan særligt godt lide, at man starter uden at vide hvor værket vil ende. Det handler om at vise en følelse gennem en specifik teknik. Det ser nemt ud, men det er i virkeligheden noget af en udfordring, at få enkeltheden frem i noget så komplekst som mennesket. 

Tak fordi du læste med.

Enkelt & stilfuldt

Minimalisme med maksimal effekt – skønheden i stregtegninger med deres enkelthed og knivskarpe tydelighed. De skildrer stemninger og humører, og giver indtryk med kun et enkelt strøg. “Less is more” er somme tider det smukkeste.

Like what you see?

Kunst kan give mere end blot at være noget flot at kigge på. Det kan bringe dig glæde, varme og kærlighed og skabe en helt personlig stemning. Find et værk som passer til dit hjem og din personlige stemning.

Indkøbskurv