Ansigtet bag
ansigterne

Velkommen til. Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden. Igennem kunsten har jeg lært, at finde min frihed. En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror. Min frihed betyder alt for mig, og er grundstenen der trækker mine linjer på papiret og i livet.

Jeg har brugt mange år af mit liv i en verden, hvor alt handler om regler og kontrol. Jeg har en uddannelse indenfor markedsføring og idræt, og har de sidste par år arbejdet som marketing manager. En verden der fik skabt et behov hos mig for at føle mig fri gennem kunsten.

Da det blev klart for mig, hvordan mine tanker og handlinger gennem livet har udformet min virkelighed, ændrede alt sig.

Det blev klart for mig, at sindet og kvaliteten af ens tanker og overbevisninger skaber den virkelighed du ser og oplever.

En lærdom, som har lært mig, at leve livet i stedet for at vente hele ugen på at det bliver fredag. Vente hele året på at det bliver sommer. Vente hele livet på lykken. Stop med at vente, og start med at leve livet. Gør du det, bliver livet til en leg. En leg efter dine præmisser og med dig som kaptajn.

Alt er muligt. Det er dit sind der sætter begrænsningerne. Jeg har lært, at man selv bestemmer om vejen skal være tung og besværlig eller om man vælger vejen fyldt med muligheder, åbenhed og lærdom.

Dit mindset er porten til dine drømme. Det handler om, om du er åben eller ej for at se anderledes på verden, og de mennesker du omgiver dig med. Vil du gerne ændre din verden, så skal der nye spor og nye handlinger på tallerknen. At blive ved med at gøre hvad man altid har gjort og forvente forandring, er lig med stilstand.

Jeg lever for forandring og for konstant at blive klogere på mit eget sind og den verden jeg lever i. Jeg kan mærke jeg lever, når jeg udfordrer mig selv og udvikler min forståelse for mine tanker, følelser og handlinger. Det er en ting som kunsten særligt kan og ikke mindst også det, at drive en forretning. 

Vær åben og find din lærdom i livets udfordringer. Gør det til en leg. Livet vil da med sikkerhed åbne sig op for dig.

Jeg tegner ofte med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker og følelser der strømmer igennem mig, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. 

Jeg elsker enkeltheden ved stregtegninger. Og jeg kan særligt godt lide, at man starter uden at vide hvor værket vil ende. Det handler om at vise en følelse gennem en specifik teknik. Det ser nemt ud, men det er i virkeligheden noget af en udfordring, at få enkeltheden frem i noget så komplekst som mennesket. 

Tak fordi du læste med.

Enkelt & stilfuldt

Minimalisme med maksimal effekt – skønheden i stregtegninger med deres enkelthed og knivskarpe tydelighed. De skildrer stemninger og humører, og giver indtryk med kun et enkelt strøg. “Less is more” er somme tider det smukkeste.

Kunstplakat, enkelt, gul, rød

Like what you see?

Kunst kan give mere end blot at være noget flot at kigge på. Det kan bringe dig glæde, varme og kærlighed og skabe en helt personlig stemning. Find et værk som passer til dit hjem og din personlige stemning.

Ansigtet bag ansigterne

Velkommen til. Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden.
Igennem kunsten har jeg lært, at finde min frihed. En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror. Min frihed betyder alt for mig, og er grundstenen der trækker mine linjer på papiret og i livet.

Jeg har brugt mange år af mit liv i en verden, hvor alt handler om regler og kontrol. Jeg har en uddannelse indenfor markedsføring og idræt, og har de sidste par år arbejdet som marketing manager. En verden der fik skabt et behov hos mig for at føle mig fri gennem kunsten.

Da det blev klart for mig, hvordan mine tanker og handlinger gennem livet har udformet min virkelighed, ændrede alt sig.

Det blev klart for mig, at sindet og kvaliteten af ens tanker og overbevisninger skaber den virkelighed du ser og oplever.

En lærdom, som har lært mig, at leve livet i stedet for at vente hele ugen på at det bliver fredag. Vente hele året på at det bliver sommer. Vente hele livet på lykken. Stop med at vente, og start med at leve livet. Gør du det, bliver livet til en leg. En leg efter dine præmisser og med dig som kaptajn.

Alt er muligt. Det er dit sind der sætter begrænsningerne. Jeg har lært, at man selv bestemmer om vejen skal være tung og besværlig eller om man vælger vejen fyldt med muligheder, åbenhed og lærdom.

Dit mindset er porten til dine drømme. Det handler om, om du er åben eller ej for at se anderledes på verden, og de mennesker du omgiver dig med. Vil du gerne ændre din verden, så skal der nye spor og nye handlinger på tallerknen. At blive ved med at gøre hvad man altid har gjort og forvente forandring, er lig med stilstand.

Ansigtet bag ansigterne

Velkommen til. Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden.
Igennem kunsten har jeg lært, at finde min frihed. En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror. Min frihed betyder alt for mig, og er grundstenen der trækker mine linjer på papiret og i livet.

Jeg har brugt mange år af mit liv i en verden, hvor alt handler om regler og kontrol. Jeg har en uddannelse indenfor markedsføring og idræt, og har de sidste par år arbejdet som marketing manager. En verden der fik skabt et behov hos mig for at føle mig fri gennem kunsten.

Da det blev klart for mig, hvordan mine tanker og handlinger gennem livet har udformet min virkelighed, ændrede alt sig.

Det blev klart for mig, at sindet og kvaliteten af ens tanker og overbevisninger skaber den virkelighed du ser og oplever.

En lærdom, som har lært mig, at leve livet i stedet for at vente hele ugen på at det bliver fredag. Vente hele året på at det bliver sommer. Vente hele livet på lykken. Stop med at vente, og start med at leve livet. Gør du det, bliver livet til en leg. En leg efter dine præmisser og med dig som kaptajn.

Alt er muligt. Det er dit sind der sætter begrænsningerne. Jeg har lært, at man selv bestemmer om vejen skal være tung og besværlig eller om man vælger vejen fyldt med muligheder, åbenhed og lærdom.

Dit mindset er porten til dine drømme. Det handler om, om du er åben eller ej for at se anderledes på verden, og de mennesker du omgiver dig med. Vil du gerne ændre din verden, så skal der nye spor og nye handlinger på tallerknen. At blive ved med at gøre hvad man altid har gjort og forvente forandring, er lig med stilstand.

Jeg lever for forandring og for konstant at blive klogere på mit eget sind og den verden jeg lever i. Jeg kan mærke jeg lever, når jeg udfordrer mig selv og udvikler min forståelse for mine tanker, følelser og handlinger. Det er en ting som kunsten særligt kan og ikke mindst også det, at drive en forretning. 

Vær åben og find din lærdom i livets udfordringer. Gør det til en leg. Livet vil da med sikkerhed åbne sig op for dig.

Jeg tegner ofte med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker og følelser der strømmer igennem mig, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. 

Jeg elsker enkeltheden ved stregtegninger. Og jeg kan særligt godt lide, at man starter uden at vide hvor værket vil ende. Det handler om at vise en følelse gennem en specifik teknik. Det ser nemt ud, men det er i virkeligheden noget af en udfordring, at få enkeltheden frem i noget så komplekst som mennesket. 

Tak fordi du læste med.

Enkelt & stilfuldt

Minimalisme med maksimal effekt – skønheden i stregtegninger med deres enkelthed og knivskarpe tydelighed. De skildrer stemninger og humører, og giver indtryk med kun et enkelt strøg. “Less is more” er somme tider det smukkeste.

Like what you see?

Kunst kan give mere end blot at være noget flot at kigge på. Det kan bringe dig glæde, varme og kærlighed og skabe en helt personlig stemning. Find et værk som passer til dit hjem og din personlige stemning.

Indkøbskurv