Få tegnet et unikt &
anderledes familieportræt

Få tegnet et unikt & anderledes familieportræt som minder dig om, hvor dejlig en familie du har. Et værk som bringer glæde, varme & kærlighed. Et stilfuldt og enkelt unika værk efter dine ønsker der skaber følelsen af ro, glæde og god energi. 

Familieportrætterne bliver tegnet på papir af højeste kvalitet fra Arches, som har en let struktureret overflade. Papiret er kraftigt og slidstærkt i en naturhvid farve. Jeg anvender akrylfarver til værkerne. Vedhæft meget gerne et billede af dem du ønsker der skal med på værket. Det er for nu kun muligt at bestille et familieportræt i størrelsen 30 x 40 cm eller i størrelsen 50 x 70 cm.

Prisen for et unika familieportræt i størrelsen 30 x 40 cm er 2.697 kr, og for størrelsen 50 x 70 cm er prisen 3.349 kr. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Få tegnet et unikt &
anderledes familieportræt

Få tegnet et unikt & anderledes familieportræt som minder dig om, hvor dejlig en familie du har. Et værk som bringer glæde, varme & kærlighed. Et stilfuldt og enkelt unika værk efter dine ønsker der skaber følelsen af ro, glæde og god energi.

Familieportrætterne bliver tegnet på papir af højeste kvalitet fra Arches, som har en let struktureret overflade. Papiret er kraftigt og slidstærkt i en naturhvid farve. Jeg anvender akvarelfarver til værkerne. Vedhæft meget gerne et billede af dem du ønsker der skal med på værket. Det er for nu kun muligt at bestille et familieportræt i størrelsen 30 x 40 cm eller i størrelsen 50 x 70 cm.

Prisen for et unika familieportræt i størrelsen 30 x 40 cm er 2.697 kr, og for størrelsen 50 x 70 cm er prisen 3.349 kr.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Send en forespørgsel på et familieportræt

Send en forespørgsel
på et familieportræt

Hyppigt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du måske har til processen for bestilling af et familieportræt.

Det tager ca. mellem 5-10 dage at lave et bestillingsmaleri. Der ligger mange tanker, skitser og overvejelser bag ethvert bestillingsmaleri, så det tager lidt tid at få fremstillet. Det afhænger dog også af hvor mange bestillingsopgaver jeg har på det pågældende tidspunkt. Det er derfor en god idé, at bestille i god tid, hvis du skal give kunstværket i gave.

Ja, det har du. Er du slet ikke tilfreds med det endelige resultat, beholder jeg blot værket.

Der er gratis forsendelse på alle malerier på bestilling. Så det skal du ikke regne oveni prisen. Mindre malerier vil blive leveret med GLS eller DAO. Er det et stort værk bliver det leveret med en fragtmand.  

Jeg tegner først en skitse, som jeg sender til dig. Ud fra skitsen kan du vælge, om jeg skal gå videre med værket. Derefter tegner jeg værket på det endelige papir, og sender dig herefter igen et billede af værket, inden jeg sender det afsted til dig. 

Der opkræves 25% af værkets samlede pris før påbegyndelse af værket.  Ved afsendelse af værket betaler du de sidste 75% af kunstværkets samlede pris.

Det siger kunderne

5/5

review

KUNSTNEREN BAG

KUNSTNEREN BAG

Jeg vil gerne bidrage til at skabe rum, hvor der spredes glæde, varme & kærlighed.  

Mit hjem er fyldt med gode minder, som gør mig glad og i godt humør. For mig betyder det alt, at omgive mig med ting, der betyder noget og som får mig i godt humør, og som samtidig er med til at give energi og bringer glæde til rummet. Det bringer gode snakke, & fortæller en lille historie om mig og hvad jeg godt kan lide. 

Hver en streg jeg tegner fylder jeg med glæde, kærlighed og god energi. 

Læs mere om tankerne bag min kunst her.

Jeg vil gerne bidrage til at skabe rum, hvor der spredes glæde, varme & kærlighed.  

Mit hjem er fyldt med gode minder, som gør mig glad og i godt humør. For mig betyder det alt, at omgive mig med ting, der betyder noget og som får mig i godt humør, og som samtidig er med til at give energi og bringer glæde til rummet. Det bringer gode snakke, & fortæller en lille historie om mig og hvad jeg godt kan lide. 

Hver en streg jeg tegner fylder jeg med glæde og god energi. 

Læs mere om tankerne bag min kunst her.

Følg med på Instagram!

Følg med på Instagram!

Scroll to Top