Maleri på bestilling

Maleri på bestilling

Ved forespørgsel på specialbestilling, tag gerne stilling til størrelse, med/uden farver og hvilken stil du ønsker at dit speciallavede værk skal være i – det vil hjælpe mig og processen rigtig meget. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Hyppigt stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du måske har til processen for et bestillingsmaleri.

Det tager ca. 14 dage at lave et bestillingsmaleri. Det afhænger dog også af, hvor mange bestillingsopgaver jeg har på det pågældende tidspunkt. Det er derfor en god idé, at bestille i god tid, hvis du skal give kunstværket i gave.

Ja, det har du. Er du slet ikke tilfreds med det endelige resultat, beholder jeg blot maleriet og du får dit depositum retur.

Der opkræves der 25% af kunstværkets samlede pris før påbegyndelse af kunstværket. De 25% skal dække udgifter til indkøb af materialer bl.a. lærred og maling. Ved levering af maleriet betaler du de sidste 75% af kunstværkets samlede pris.

Der er gratis forsendelse på illustrationer og malerier op til størrelsen 60 x 60 cm. Denne type kunstværker vil blive leveret med GLS. Øvrige kunstværker større end disse mål vil blive leveret med fragtmand. Hertil skal du påregne en merudgift på 500 kr. oveni kunstværkets pris.

Indkøbskurv
Scroll to Top