Kunstner profil
& portfolio

Kunstner profil & portfolio

En verden af stemninger og skæve streger

Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden. Igennem kunsten har jeg lært, at finde min frihed. En frihed uden regler og bestemte metoder tingene skal gøres på. Ingen faste rammer. Ingen kontrol. Ikke noget rigtigt eller forkert. Et sted hvor der ikke findes grænser og hvor drømme gror.

Jeg tegner ofte med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker og følelser der strømmer igennem mig, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. 

Jeg elsker enkeltheden ved stregtegninger. Og jeg kan særligt godt lide, at man starter uden at vide hvor værket vil ende. Det handler om at vise en følelse gennem en specifik teknik. Det ser nemt ud, men det er i virkeligheden noget af en udfordring, at få enkeltheden frem i noget så komplekst som mennesket. 

Conquering the unknown

Denne kollektion er skabt med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker der strømmer gennem mit hoved, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. Kollektionen er skabt december 2021.

Conquering the unknown

Denne kollektion er skabt med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker der strømmer gennem mit hoved, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. Kollektionen er skabt december 2021.

Believe in yourself and you will succeed

Believe in yourself and you will succeed

Jeg tegner for at forstå mig selv, og for at udforske den verden jeg lever i, og ikke mindst også for at forstå mit eget sind. Jeg arbejder dagligt på at udvikle mig selv, og for at forstå de streger der springer ud af mit sind. Denne kollektion er udsprunget fra min indre vilje til, at ville erobre hele verden med mine streger. Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er lavet på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink.

Jeg tegner for at forstå mig selv, og for at udforske den verden jeg lever i, og ikke mindst også for at forstå mit eget sind. Jeg arbejder dagligt på at udvikle mig selv, og for at forstå de streger der springer ud af mit sind. Denne kollektion er udsprunget fra min indre vilje til, at ville erobre hele verden med mine streger. Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er lavet på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink.

Charisma

I am the captain of my soul

Do not fear mistakes

I am different not less

Lovable

No need to change

True beauty comes from within

Adventurous

It takes both sides to build a bridge

Ansigterne der villle frem i lyset

Ansigterne der villle frem i lyset

Dette er min første kollektion af værker som blev tegnet i starten af 2021. De udspringer fra en tro på, at alt er muligt og en fascination over skønheden i de enkle linjer. 

Dette er min første kollektion af værker som blev tegnet i starten af 2021. De udspringer fra en tro på, at alt er muligt og en fascination over skønheden i de enkle linjer. 

Malerier på bestilling

Malerier på bestilling

Her ses et lille udvalg af de værker jeg har lavet på bestilling. Alle er malet i 2021.

Indkøbskurv