Kunstner profil
& portfolio

Kunstner profil & portfolio

Spejlinger i Streger: Kunstens Dialog med Sjælen

Jeg er Kirstine Marie, sjælen bag de kunstværker, der venter på at fange dit blik og din fantasi her. 

Min kreative drivkraft er dybt forankret i sindets og tankernes uendelige potentiale. Med hver enkelt streg dykker jeg ned i mit indre jeg og den omskiftelige verden, der omgiver os. Jeg lever i den faste overbevisning om, at universet vibrerer af energi, og at vi, med vores tanker, har magten til at forme denne energi – til at gøre den let og flydende eller tung og udfordrende.

Min sensitivitet er min styrke. Jeg opfanger øjeblikkeligt de subtile nuancer i menneskers udtryk og stemninger, føler energien i et rum og mærker den indre klangbund i mig selv. Denne evne til at fornemme verden så tydeligt kalder på mig for at dele historier, ikke kun gennem ord, men gennem det visuelle sprog min kunst taler.

Hver streg, hvert værk, er et spejl, der viser sider af min personlighed, jeg ikke engang selv vidste fandtes. Min kunst er ikke blot en praksis; det er en åben invitation til at udforske, forstå, forandre og udvikle – ikke kun for mig, men for enhver, der møder mine værker.

Min kunst er en dialog med nuet, en fejring af den skønhed og kompleksitet, der findes i hver eneste følelse. Hvert værk er et vindue til sjælen, en bro mellem det indre og det ydre, mellem dig og mig.

 

I AM THE CAPTAIN OF MY SOUL

En fortælling om livets rejse & forståelsen for overbevisninger og begrænsninger

Livet er en rejse mod klarhed, vished og visdom. I enhver oplevelse ligger der en lærdom. En lærdom om livet og om hvilke elementer der har skabt dig som menneske. En lærdom omkring overbevisninger og begrænsninger.
En lærdom, som hvis du er åben, og klar til at forstå kan bringe dig alt det du ønsker. En klarhed som giver kontrol over tanker, følelser og handlinger.

En rejse hvor styrpinden over oplevelser, glæde, succes, kærlighed og overflod bestemmes af sindets kraft. “I am the captain of my soul” er en fortælling om livets lærdom og hvilke elementer der efter min overbevisning skaber et menneske.

Alt er muligt. Dine tanker skaber din virkelighed. Explore. Dream. Discover.

Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er skabt på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink. Kollektion består af i alt 9 originale værker.

I AM THE CAPTAIN OF MY SOUL

En fortælling om livets rejse & forståelsen for overbevisninger og begrænsninger

Livet er en rejse mod klarhed, vished og visdom. I enhver oplevelse ligger der en lærdom. En lærdom om livet og om hvilke elementer der har skabt dig som menneske. En lærdom omkring overbevisninger og begrænsninger.
En lærdom, som hvis du er åben, og klar til at forstå kan bringe dig alt det du ønsker. En klarhed som giver kontrol over tanker, følelser og handlinger.

En rejse hvor styrpinden over oplevelser, glæde, succes, kærlighed og overflod bestemmes af sindets kraft. “I am the captain of my soul” er en fortælling om livets lærdom og hvilke elementer der efter min overbevisning skaber et menneske.

Alt er muligt. Dine tanker skaber din virkelighed. Explore. Dream. Discover.

Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er skabt på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink. Kollektion består af i alt 9 originale værker.

Curiosity

Knowledge

Adventure

Creativity

Freedom

Imagination

Nature

Teaching

Struggle

Conquering the unknown

Denne kollektion er skabt med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker der strømmer gennem mit hoved, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. Kollektionen er skabt december 2021.

Conquering the unknown

Denne kollektion er skabt med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker der strømmer gennem mit hoved, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. Kollektionen er skabt december 2021.

Believe in yourself and you will succeed

Believe in yourself and you will succeed

Jeg tegner for at forstå mig selv, og for at udforske den verden jeg lever i, og ikke mindst også for at forstå mit eget sind. Jeg arbejder dagligt på at udvikle mig selv, og for at forstå de streger der springer ud af mit sind. Denne kollektion er udsprunget fra min indre vilje til, at ville erobre hele verden med mine streger. Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er lavet på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink.

Jeg tegner for at forstå mig selv, og for at udforske den verden jeg lever i, og ikke mindst også for at forstå mit eget sind. Jeg arbejder dagligt på at udvikle mig selv, og for at forstå de streger der springer ud af mit sind. Denne kollektion er udsprunget fra min indre vilje til, at ville erobre hele verden med mine streger. Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er lavet på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink.

Charisma

I am the captain of my soul

Do not fear mistakes

I am different not less

Lovable

No need to change

True beauty comes from within

Adventurous

It takes both sides to build a bridge

Ansigterne der villle frem i lyset

Ansigterne der villle frem i lyset

Dette er min første kollektion af værker som blev tegnet i starten af 2021. De udspringer fra en tro på, at alt er muligt og en fascination over skønheden i de enkle linjer. 

Dette er min første kollektion af værker som blev tegnet i starten af 2021. De udspringer fra en tro på, at alt er muligt og en fascination over skønheden i de enkle linjer. 

Malerier på bestilling

Malerier på bestilling

Her ses et lille udvalg af de værker jeg har lavet på bestilling. 

Udstillinger

Udstillinger

M.A.D.S Milano

M.A.D.S Milano

M.A.D.S. er et digitalt kunstgalleri placeret i hjertet af Milano.

Kirstine Marie Moos deltog i den internationale kunstudstilling  “Gaia The Origin” i marts 2021. Se hendes kunstner profil og værker her.

Udstilling i København

Udstilling i København

Kirstine Marie Moos har siden oktober 2022 haft udstillet en kollektion af hendes værker hos Galleri Gallore i Valby. 

Om Galleri Gallore

Galleri Gallore is rooted in scandinavian culture and are inspired by how the nordic lifestyle offers an angle on interior design, that inspires an awakened sense of self. Gallerie Galore value art that exist for you, and not because of you. They encourage you to embrace those feelings of doubt, love, fear, hope and passion we all share as humans. Figured by the monsters under the bed, in the mind and in the faces of the world. Visit their homepage here.

Scroll to Top