Kunstner profil
& portfolio

Kunstner profil & portfolio

En verden af stemninger og skæve streger

Mit navn er Kirstine Marie, og jeg er kunstneren bag de værker, som du finder her på siden.

Min nysgerrighed og trang til at skabe ligger i sindets kraft. I tankernes kraft. Gennem mine streger udforsker jeg mit eget sind og den verden jeg lever i. Jeg tror på, at alt består af energi og vibrationer. I min verden bestemmer vi selv gennem tankernes kraft, om energien skal være let & elegant eller tung og besværlig. 

Jeg er et menneske der føler alt omkring mig meget let og hurtigt. Jeg fornemmer lynhurtigt en stemning eller et udtryk hos et andet menneske. Jeg fornemmer let energien i et menneske og i mine omgivelser, og ikke mindst også i mig selv. Det skaber et behov i mig for at fortælle en historie. Både i ord som i skabelse. Jeg skaber fordi min sjæl har noget på hjerte.

Når jeg kigger på mine streger ser jeg forskellige sider af min egen personlighed. Jeg spejler mig selv i mine ansigter. 

Ofte ser jeg sider jeg ikke anede eksisterede. Det er en form for rejse. Jeg er åben for at se og forstå. Jeg er åben for forandring. Jeg er åben for udvikling. Jeg er åben for at give.

De er en form for spejl i nuet. Hvad ser du? Hvilken personlighed ser du? Hvilken stemning ser du? Husk nuet. Vær tilstede. Vær nærværende. 

I AM THE CAPTAIN OF MY SOUL

En fortælling om livets rejse & forståelsen for overbevisninger og begrænsninger

Livet er en rejse mod klarhed, vished og visdom. I enhver oplevelse ligger der en lærdom. En lærdom om livet og om hvilke elementer der har skabt dig som menneske. En lærdom omkring overbevisninger og begrænsninger.
En lærdom, som hvis du er åben, og klar til at forstå kan bringe dig alt det du ønsker. En klarhed som giver kontrol over tanker, følelser og handlinger.

En rejse hvor styrpinden over oplevelser, glæde, succes, kærlighed og overflod bestemmes af sindets kraft. “I am the captain of my soul” er en fortælling om livets lærdom og hvilke elementer der efter min overbevisning skaber et menneske.

Alt er muligt. Dine tanker skaber din virkelighed. Explore. Dream. Discover.

Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er skabt på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink. Kollektion består af i alt 9 originale værker.

I AM THE CAPTAIN OF MY SOUL

En fortælling om livets rejse & forståelsen for overbevisninger og begrænsninger

Livet er en rejse mod klarhed, vished og visdom. I enhver oplevelse ligger der en lærdom. En lærdom om livet og om hvilke elementer der har skabt dig som menneske. En lærdom omkring overbevisninger og begrænsninger.
En lærdom, som hvis du er åben, og klar til at forstå kan bringe dig alt det du ønsker. En klarhed som giver kontrol over tanker, følelser og handlinger.

En rejse hvor styrpinden over oplevelser, glæde, succes, kærlighed og overflod bestemmes af sindets kraft. “I am the captain of my soul” er en fortælling om livets lærdom og hvilke elementer der efter min overbevisning skaber et menneske.

Alt er muligt. Dine tanker skaber din virkelighed. Explore. Dream. Discover.

Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er skabt på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink. Kollektion består af i alt 9 originale værker.

Curiosity

Knowledge

Adventure

Creativity

Freedom

Imagination

Nature

Teaching

Struggle

Conquering the unknown

Denne kollektion er skabt med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker der strømmer gennem mit hoved, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. Kollektionen er skabt december 2021.

Conquering the unknown

Denne kollektion er skabt med bind for øjnene. Det er for mig en meget afslappet måde at tegne på. Så snart jeg kan se, er der mange flere tanker der strømmer gennem mit hoved, når jeg tegner. Tankerne og følelserne prøver alle at trække og føre stregen, alt efter hvad jeg kan se, og føler at værket skal ende. Når synet ikke er der til at styre stregen, er det min indre dialog der skaber formerne, og for mig også min sande streg. Kollektionen er skabt december 2021.

Believe in yourself and you will succeed

Believe in yourself and you will succeed

Jeg tegner for at forstå mig selv, og for at udforske den verden jeg lever i, og ikke mindst også for at forstå mit eget sind. Jeg arbejder dagligt på at udvikle mig selv, og for at forstå de streger der springer ud af mit sind. Denne kollektion er udsprunget fra min indre vilje til, at ville erobre hele verden med mine streger. Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er lavet på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink.

Jeg tegner for at forstå mig selv, og for at udforske den verden jeg lever i, og ikke mindst også for at forstå mit eget sind. Jeg arbejder dagligt på at udvikle mig selv, og for at forstå de streger der springer ud af mit sind. Denne kollektion er udsprunget fra min indre vilje til, at ville erobre hele verden med mine streger. Jeg har ved denne kollektion eksperimenteret med et nyt medium. Alle værkerne er lavet på Yupo papir og farverne der er anvendt er alkohol ink.

Charisma

I am the captain of my soul

Do not fear mistakes

I am different not less

Lovable

No need to change

True beauty comes from within

Adventurous

It takes both sides to build a bridge

Ansigterne der villle frem i lyset

Ansigterne der villle frem i lyset

Dette er min første kollektion af værker som blev tegnet i starten af 2021. De udspringer fra en tro på, at alt er muligt og en fascination over skønheden i de enkle linjer. 

Dette er min første kollektion af værker som blev tegnet i starten af 2021. De udspringer fra en tro på, at alt er muligt og en fascination over skønheden i de enkle linjer. 

Malerier på bestilling

Malerier på bestilling

Her ses et lille udvalg af de værker jeg har lavet på bestilling. 

Udstillinger

Udstillinger

M.A.D.S Milano

M.A.D.S Milano

M.A.D.S. er et digitalt kunstgalleri placeret i hjertet af Milano.

Kirstine Marie Moos deltog i den internationale kunstudstilling  “Gaia The Origin” i marts 2021. Se hendes kunstner profil og værker her.

Udstilling i København

Udstilling i København

Kirstine Marie Moos har siden oktober 2022 haft udstillet en kollektion af hendes værker hos Galleri Gallore i Valby. 

Om Galleri Gallore

Galleri Gallore is rooted in scandinavian culture and are inspired by how the nordic lifestyle offers an angle on interior design, that inspires an awakened sense of self. Gallerie Galore value art that exist for you, and not because of you. They encourage you to embrace those feelings of doubt, love, fear, hope and passion we all share as humans. Figured by the monsters under the bed, in the mind and in the faces of the world. Visit their homepage here.

Indkøbskurv
Scroll to Top